Ontdek de categorieën van Bakken met Niels

Inspiratie en recepten van Bakken met Niels

Onze Best verkochte producten

Volg ons op Instagram

Beste thuisbakkers, misschien wist je het nog niet, maar Bakken met Niels was verhuisd ! Van Stadshagen & 's Heerenbroek naar Wijthmen, een prachtig buurtschap van Zwolle. Kantoor, webwinkel en bakstudio in de oude school (bouwjaar 1922 !) met drie lokalen aan de Heinoseweg 59.  In november de sleutel ontvangen en nu al zoveel gezellige workshops mogen verzorgen !
Wil je ook graag een keer meebakken ? Dan kan je je nu zowel individueel als met een groepje opgeven.
De volgende data zijn voor individuele inschrijvingen:
Donderdag 1, donderdag 8 en donderdag 15 juni 
Start 19 uur. Ontvangst met koffie en gebak vanaf 18.45 uur
Prijs per persoon is 49,95 euro all-in, dit is inclusief consumpties en een doos met lekkers mee naar huis !
Meld je snel en makkelijk aan via WhatsApp: 06 - 109 309 91. 
Dit nummer van de klantenservice kun je ook altijd gebruiken om een vraag over een workshop stellen of om een datum te prikken. Op de website vind je een contactformulier, dat kun je zeker gebruiken, maar even overleggen via telefoon en WhatsApp is nog makkelijker.
De workshops kunnen zowel 's morgens, 's middags als 's avonds. Met ander woorden, bijna altijd, behalve 's nachts. Van maandag t/m zaterdag. Het feest duurt ongeveer 3 uur, we kijken niet op een half uurtje. 
De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeestje, team - building, verjaardag of wat je ook maar te vieren hebt. Ook kinderfeestjes zijn inmiddels een hit ! Samen een taart versieren, cadeautjes verstoppen en mini - pizza's in en uit de steenoven, het kan allemaal bij bakker Niels. 
Heinoseweg 59, 8026PB, Zwolle (Wijthmen)
Van harte welkom !
Beste thuisbakkers, misschien wist je het nog niet, maar Bakken met Niels was verhuisd ! Van Stadshagen & 's Heerenbroek naar Wijthmen, een prachtig buurtschap van Zwolle. Kantoor, webwinkel en bakstudio in de oude school (bouwjaar 1922 !) met drie lokalen aan de Heinoseweg 59. In november de sleutel ontvangen en nu al zoveel gezellige workshops mogen verzorgen ! Wil je ook graag een keer meebakken ? Dan kan je je nu zowel individueel als met een groepje opgeven. De volgende data zijn voor individuele inschrijvingen: Donderdag 1, donderdag 8 en donderdag 15 juni Start 19 uur. Ontvangst met koffie en gebak vanaf 18.45 uur Prijs per persoon is 49,95 euro all-in, dit is inclusief consumpties en een doos met lekkers mee naar huis ! Meld je snel en makkelijk aan via WhatsApp: 06 - 109 309 91. Dit nummer van de klantenservice kun je ook altijd gebruiken om een vraag over een workshop stellen of om een datum te prikken. Op de website vind je een contactformulier, dat kun je zeker gebruiken, maar even overleggen via telefoon en WhatsApp is nog makkelijker. De workshops kunnen zowel 's morgens, 's middags als 's avonds. Met ander woorden, bijna altijd, behalve 's nachts. Van maandag t/m zaterdag. Het feest duurt ongeveer 3 uur, we kijken niet op een half uurtje. De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeestje, team - building, verjaardag of wat je ook maar te vieren hebt. Ook kinderfeestjes zijn inmiddels een hit ! Samen een taart versieren, cadeautjes verstoppen en mini - pizza's in en uit de steenoven, het kan allemaal bij bakker Niels. Heinoseweg 59, 8026PB, Zwolle (Wijthmen) Van harte welkom !