1) Hoe werkt het allemaal ?

Verzenden via een postorderbedrijf is mogelijk tot maximaal 30 kilo per bestelling. (inclusief transportverpakking etc)

Bij het overschrijden van de 30 kg wordt er contact met u opgenomen en dan wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht.

Wij verzenden uw bestelling voor slechts 5,95 euro in NL en 7.95 euro in België en Duitsland. Sommige actiepakketten hebben gratis verzending. Voor Frankrijk geldt het verzendtarief van 15 euro

De webwinkel kan ook gebruikt worden voor het selecteren van een locatie waar u Bakken met Niels treft.  Houd de agenda op www.bakkenmetniels.nl dus goed in de gaten en maak gebruik van deze aantrekkelijke gratis bezorgmogelijkheid ! Uiteraard komen dan de verzendkosten dus altijd te vervallen.

Ook kunt u via de webwinkel afhaalorders opgeven. Het afhaaladres is Sterrenkroos 62 in Zwolle (Stadshagen). U mailt dan naar [email protected] en vermeldt “afhalen Goudplevierstraat” of het gewenste bezorgadres in een van de bovengenoemde plaatsen. De verzendkosten die u betaald heeft, worden in die situatie zsm aan u terugbetaald door middel van overschrijving.

2) Leveringsvoorwaarden

Verzending alleen in NL, BE, DE, FR

Wij verzoeken u de bestelling direct na ontvangst te controleren, reclames binnen 7 werkdagen.

Bakken met Niels streeft ernaar de gewenste producten binnen 3 – 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren. Mocht een bepaald product niet geleverd kunnen worden binnen dit termijn, krijgt u zo spoedig mogelijk bericht hierover per e-mail. We overleggen dan even over de datum van levering.

Grootverpakkingen kunnen enkel afgehaald worden of geleverd worden op een locatie (zie agendawww.bakkenmetniels.nl) Grote zakken mix etc zijn namelijk niet geschikt om te versturen in post.

De grootverpakkingen / voordeelverpakkingen zijn meestal niet op voorraad. Ze worden op maandag besteld en zijn vanaf woensdagmiddag beschikbaar om geleverd te worden.
3) Verkoopprijzen

 
Bakken met Niels behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen aan te passen zonder berichtgeving vooraf. Voor eenmaal bestelde artikelen blijft altijd de prijs gelden op het moment van bestellen. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Druk- en zetfouten voorbehouden.
4) Contact

 
U kunt contact met ons opnemen per e-mail via[email protected] of telefonisch. Bakken met Niels is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur op telefoonnummer 06 – 109 309 91. U kunt uiteraard ook uw naam en telefoonnummer inspreken en dan wordt er zsm contact met u opgenomen.

Bakken met Niels wenst u alvast heel veel bakplezier !