Als je iets te vieren hebt trakteer je op gebak, maar hoe leuk is het als je juist gebak gaat maken omdat je iets te vieren hebt. Bakken met Niels organiseert een workshop in Zwolle waarin je heerlijke gebak zelf kunt bakken. Of wat denk je van het maken van zelfgemaakte suikerbrood, stokbrood of een heerlijke slof?

Vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes en meer

Op zoek naar een unieke workshop in Zwolle voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes & meer? Vraag snel meer informatie op over de mogelijkheid van mijn workshop. Ik stel de workshop helemaal naar wens samen. Aan het eind van de workshop loop je niet alleen weg met een gezellige herinnering, maar ook nog heerlijk eigen gemaakt gebak! Leuk voor vrijgezellenfeesten én personeelsuitjes.

Samenwerken is de sleutel tot succes

Vaak wordt gedacht dat bakken een taak is die je alleen doet, maar mijn ervaring is dat je juist met de samenwerking de heerlijkste dingen maakt. Je helpt elkaar, inspireert elkaar én leert van elkaar. Dat is nog een keer een effectieve workshop waar je écht iets aan hebt.

Kinderfeestjes in Zwolle

Het is voor ouders altijd een uitdaging om te verzinnen wat voor kinderfeestje je gaat organiseren. Zoek niet verder, maar vraag hiernaast informatie op over een kinderfeestje bij Bakken met Niels. Samen een heerlijk gebakje maken. Dat is gegarandeerd een groot succes bij kinderen!

De Bakken met Niels – bakstudio bevindt zich in Wijthmen, een in het groen gelegen buurtschap van Zwolle. Heinoseweg 59, 8026PB. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Workshop Bakken met Niels
Workshop in Zwolle Bakken met Niels
Workshop in Zwolle Bakken met Niels
Workshop in Zwolle Bakken met Niels
Workshop in Zwolle Bakken met Niels

Ja vertel mij meer over workshops en kinderfeestjes in Zwolle

Ik sta altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Bel/WhatsApp mij op 06 109 30 991 of vul hieronder jouw vraag in en ik neem contact met je op!